Skoda Superb 1.4TSI 125Hp 2015-2017

  • vermogen
  • FAQ

vermogen

origineel

130

BSR

162

+ 32 PK

Koppel

origineel

210

BSR

262

+ 52 NM

vermogengrafiek
Acceleratie
interval
versn.
origineel
BSR
%
80-120km/h
3
*
*
21%
80-140km/h
4
*
*
22%
100-150km/h
4
*
*
23%

Gem. vermogenstoename 2100-6000rpm: 25.3Hp 23.4%

*Getest op gelijkaardig model met dezelfde motor.

Tuningkit is geschikt voor alle aandrijflijnen ( bijvoorbeeld : 2WD , 4WD , man , aut , DSG ). De software is specifiek aangepast voor elke aandrijflijn.

Voor auto's met CZCA motor

U krijgt bij de aankoop van een BSR tuningkit de keuze om een eigen PPC module te kopen of een PPC te huren. Het voordeel van een eigen PPC zijn legio, ongelimiteerd kunnen terugzetten van originele of BSR tuning Software en beschikt u over de tuning garantie. De tuning garantie biedt u 2 jaar gratis recht op software updates en technische bijstand. Deze laatste is zeer handig wanneer de dealer bvb. bij een onderhoud een update uitvoert van de standaard ECM software. Indien u reeds bezit bent van een PPC3 module kan u deze ook meenemen naar uw volgende wagen*. De procedure is erg simpel en kan rechtstreeks op eigen website uitgevoerd worden met uw eigen login en paswoord. Zo spaart u alvast de kost uit van de PPC module voor de tuning op uw volgende wagen. Zodra de PPC is overgezet naar uw nieuwe wagen vervalt de ondersteuning van de oude wagen. Met een gehuurde PPC koop je in principe enkel de tuning Software, zonder tuning waarborg of mogelijkheden tot her programmatie van je wagen. U ontvangt van ons een (leen) PPC waarmee u de tuning op je wagen kan programmeren, na de programmatie dient u de PPC onbeschadigd en compleet ter te sturen naar BSR Belgium*. Na ontvangst en controle op beschadiging en werking wordt de prijs van de PPC aan u gecrediteerd en teruggestort. Een ideale oplossing voor oudere wagens waar geen updates meer worden uitgegeven of waar geen nood is aan her programmatie. *voor zover de technologie compatibel blijft tussen PPC en het voertuig. *verzendkosten zijn voor de rekening van de klant.
Als uw auto nog fabrieksgarantie heeft, wordt die garantie meegenomen bij het aanschaffen van een van onze tuningkits. De garantie kan met maximaal vier jaar of 20.000 kilometer verlengd worden. Lees hier meer over onze garantie
De Belgische keuringsstations controleren niet op tuningsoftware.
BSR heeft een zeer uitgebreide kennis en ervaring op het vlak van koppel en pk’s en invloed van deze elementen op de aandrijflijn. Deze jarenlange ervaring beperkt de negatieve invloed op duurzaamheid van de motor, overbelasting van de transmissie en koppeling is daarmee nagenoeg onbestaande. Het is van cruciaal belang dat het koppel wordt verlaagd op kritieke momenten, bijvoorbeeld bij het overschakelen van versnellingen. De software van BSR is uniek, aangepast aan elke aandrijflijn: 2WD, 4WD, automaat, DSG of handgeschakeld met aangepaste begrenzingen waar nodig aan elke schakelgang.
Bij gebruik van het extra vermogen en koppel kan het verbruik enkele percenten stijgen in vergelijking met het verbruik van standaard software. Aan de andere kant kan het verbruik ook enkele procenten lager liggen bij economisch rijden met BSR software in vergelijking met standaard software.
Alles dat aan uw auto wordt gedaan, is opgeslagen en terug te vinden. Over het algemeen zijn er geen zichtbare tekens tenzij er specifiek naar gezocht wordt. We raden echter niet aan dat verbergt dat uw wagen is voorzien van BSR software voor uw garage.
Bestellen

Kies PPC alternatief:

€208

OPMERKING! Bij het verwijderen van de PPC unit de wordt de prijs verlaagd met €208. Lees hier meer over door op de foto te klikken onder.

€0 terug te zenden

Als u kiest voor een Basic tuning zonder PPC wordt de tuning door u uitgevoerd met een tijdelijk geleende PPC module. Als de software geprogrammeerd is op uw auto dient de PPC onbeschadigd en compleet geretourneerd te worden aan BSR Belgium. U betaalt in eerste instantie de Tuning Software (€208) en de PPC module (€622), de PPC zal u later gecrediteerd worden na ontvangst en controle op beschadiging en compleetheid. Verzendkosten en Tuning waarborg zijn niet inbegrepen in de prijs.

veranderen van auto

Heb je al een PPC?

Bent u reeds in het bezit van een PPC 3 module dan kan u deze eenvoudig zelf overbrengen naar een andere wagen. Handig als u bijvoorbeeld uw huidige wagen inruilt voor de nieuwe wagen van uw dromen en deze ook wenst te voorzien van een BSR PPC 3 tuning. Een economische oplossing omdat u het bedrag van de PPC module direct kan aftrekken van de kostprijs van uw nieuwe tuning. Makkelijk, want de transfer gebeurt snel en eenvoudig op onze website met uw eigen login gegevens. Vanaf het ogenblik de transfer compleet is vervalt de support van uw vorige wagen.

Tuningkit bestaat uit:

BSR Peformance Software
BSR Badge
sluiten
sluiten