Volvo S90 D3 150Hp 2016-2018

Commentaar testpiloten:

Het is duidelijk dat Volvo een geheel nieuwe vering heeft ontworpen. Zowel de voor als de achterkant zijn volledig nieuw. Voorbij zijn de oude Ford-gebaseerde ophanging in gietijzer en zacht staal die ook gevoelig waren voor koppel. De nieuwe vooras is gemaakt van aluminium gedempt met echte coilovers of luchtbalgen met dubbele wishbone draagarmen. Achter zit een dwarsveer van glasvezel of luchtbalgen. Vooral de versie met vierwielaandrijving voelt erg prettig om te rijden. Uitkomen van hoeken en rotondes voelt bijna als het besturen van een auto met achterwielaandrijving. Met de stevige toename van vermogen, krijgt de auto de prestatie die hij verdient!

  • vermogen
  • FAQ
  • HOE TUNE IK MIJN WAGEN?

vermogen

origineel

152

BSR

194

+ 42 PK

Koppel

origineel

324

BSR

377

+ 53 NM

vermogengrafiek
Acceleratie
interval
versn.
origineel
BSR
%
80-120km/h
4
*
*
19%
80-140km/h
5
*
*
18%
100-150km/h
5
*
*
20%

Gem. vermogenstoename 1600-4200rpm: 24.9Hp 20.1%

*Getest op gelijkaardig model met dezelfde motor.

Niet geschikt voor 4WD

Voor auto's met D 4204 T9 motor

Als PPC klant zal u zolang u een geldige tuning garantie heeft gratis software updates ontvangen. De updates komen uit als autofabrikanten de originele software aanpassen, of algemene verbeteringen doorvoeren. U zult per e-mail op de hoogte worden gesteld als het nodig is een update uit te voeren.
Neem contact op met bsr@q-lab.be en we zullen u voorzien van nieuwe inlog gegevens!
U krijgt bij de aankoop van een BSR tuningkit de keuze om een eigen PPC module te kopen of een PPC te huren. Het voordeel van een eigen PPC zijn legio, ongelimiteerd kunnen terugzetten van originele of BSR tuning Software en beschikt u over de tuning garantie. De tuning garantie biedt u 2 jaar gratis recht op software updates en technische bijstand. Deze laatste is zeer handig wanneer de dealer bvb. bij een onderhoud een update uitvoert van de standaard ECM software. Indien u reeds bezit bent van een PPC3 module kan u deze ook meenemen naar uw volgende wagen*. De procedure is erg simpel en kan rechtstreeks op eigen website uitgevoerd worden met uw eigen login en paswoord. Zo spaart u alvast de kost uit van de PPC module voor de tuning op uw volgende wagen. Zodra de PPC is overgezet naar uw nieuwe wagen vervalt de ondersteuning van de oude wagen. Met een gehuurde PPC koop je in principe enkel de tuning Software, zonder tuning waarborg of mogelijkheden tot her programmatie van je wagen. U ontvangt van ons een (leen) PPC waarmee u de tuning op je wagen kan programmeren, na de programmatie dient u de PPC onbeschadigd en compleet ter te sturen naar BSR Belgium*. Na ontvangst en controle op beschadiging en werking wordt de prijs van de PPC aan u gecrediteerd en teruggestort. Een ideale oplossing voor oudere wagens waar geen updates meer worden uitgegeven of waar geen nood is aan her programmatie. *voor zover de technologie compatibel blijft tussen PPC en het voertuig. *verzendkosten zijn voor de rekening van de klant.
share:
Bestellen

Kies PPC alternatief:

PPC3

€192

PPC lenen

€0 terug te zenden

veranderen van auto

veranderen van auto

Heb je al een PPC?

decode_needed

VCL decoder

how_its_done

VCL dealer

how_its_done

Tuningkit bestaat uit:

BSR Peformance Software BSR Peformance Software
BSR Badge BSR Badge
sluiten
sluiten