Volkswagen Crafter 2.0TDI 177Hp 2015-2018

  • vermogen
  • FAQ
  • HOE TUNE IK MIJN WAGEN?

vermogen

origineel

178

BSR

215

+ 37 PK

Koppel

origineel

391

BSR

467

+ 76 NM

vermogengrafiek
Acceleratie
interval
versn.
origineel
BSR
%
70-110km/h
4
12.19s
9.44s
23%
80-130km/h
5
22.85s
17.15s
25%

Gem. vermogenstoename 1500-4200rpm: 32.4Hp 23.7%

Tuningkit is geschikt voor alle aandrijflijnen ( bijvoorbeeld : 2WD , 4WD , man , aut , DSG ). De software is specifiek aangepast voor elke aandrijflijn.

Voor auto's met DAVA motor

Deze tuning kan alleen uitgevoerd worden bij BSR in Växjö, Zweden

Als PPC klant zal u zolang u een geldige tuning garantie heeft gratis software updates ontvangen. De updates komen uit als autofabrikanten de originele software aanpassen, of algemene verbeteringen doorvoeren. U zult per e-mail op de hoogte worden gesteld als het nodig is een update uit te voeren.
Neem contact op met bsr@q-lab.be en we zullen u voorzien van nieuwe inlog gegevens!
U krijgt bij de aankoop van een BSR tuningkit de keuze om een eigen PPC module te kopen of een PPC te huren. Het voordeel van een eigen PPC zijn legio, ongelimiteerd kunnen terugzetten van originele of BSR tuning Software en beschikt u over de tuning garantie. De tuning garantie biedt u 2 jaar gratis recht op software updates en technische bijstand. Deze laatste is zeer handig wanneer de dealer bvb. bij een onderhoud een update uitvoert van de standaard ECM software. Indien u reeds bezit bent van een PPC3 module kan u deze ook meenemen naar uw volgende wagen*. De procedure is erg simpel en kan rechtstreeks op eigen website uitgevoerd worden met uw eigen login en paswoord. Zo spaart u alvast de kost uit van de PPC module voor de tuning op uw volgende wagen. Zodra de PPC is overgezet naar uw nieuwe wagen vervalt de ondersteuning van de oude wagen. Met een gehuurde PPC koop je in principe enkel de tuning Software, zonder tuning waarborg of mogelijkheden tot her programmatie van je wagen. U ontvangt van ons een (leen) PPC waarmee u de tuning op je wagen kan programmeren, na de programmatie dient u de PPC onbeschadigd en compleet ter te sturen naar BSR Belgium*. Na ontvangst en controle op beschadiging en werking wordt de prijs van de PPC aan u gecrediteerd en teruggestort. Een ideale oplossing voor oudere wagens waar geen updates meer worden uitgegeven of waar geen nood is aan her programmatie. *voor zover de technologie compatibel blijft tussen PPC en het voertuig. *verzendkosten zijn voor de rekening van de klant.
share:
Bestellen

Kies PPC alternatief:

PPC3

€199

Close OPMERKING! Bij het verwijderen van de PPC unit de wordt de prijs verlaagd met €208. Lees hier meer over door op de foto te klikken onder.
PPC lenen

€0 terug te zenden

Als u kiest voor een Basic tuning zonder PPC wordt de tuning door u uitgevoerd met een tijdelijk geleende PPC module. Als de software geprogrammeerd is op uw auto dient de PPC onbeschadigd en compleet geretourneerd te worden aan BSR Belgium. U betaalt in eerste instantie de Tuning Software (€199) en de PPC module (€595), de PPC zal u later gecrediteerd worden na ontvangst en controle op beschadiging en compleetheid. Verzendkosten en Tuning waarborg zijn niet inbegrepen in de prijs.
veranderen van auto

veranderen van auto

Heb je al een PPC?

Bent u reeds in het bezit van een PPC 3 module dan kan u deze eenvoudig zelf overbrengen naar een andere wagen. Handig als u bijvoorbeeld uw huidige wagen inruilt voor de nieuwe wagen van uw dromen en deze ook wenst te voorzien van een BSR PPC 3 tuning. Een economische oplossing omdat u het bedrag van de PPC module direct kan aftrekken van de kostprijs van uw nieuwe tuning. Makkelijk, want de transfer gebeurt snel en eenvoudig op onze website met uw eigen login gegevens. Vanaf het ogenblik de transfer compleet is vervalt de support van uw vorige wagen.

Tuningkit bestaat uit:

BSR Peformance Software BSR Peformance Software
BSR Badge BSR Badge
sluiten
sluiten