Volvo V60 D3 150hp 2016-2018

Commentaar testpiloten:

Het over gedimensioneerde vliegwiel, motorophanging en aandrijving maken dit model haast ideaal om te tunen. De BSR software genereert een totale andere acceleratie en wijzigt sterk de karakteristieken van de auto. Erg snel en aangenaam om te rijden. Het zware, lompe gevoel dat grote dieselwagens kunnen hebben is totaal onbestaande, snelle en directe respons van de motor zonder enige aarzeling, zelf op lage toerentallen.

  • vermogen
  • FAQ
  • HOE TUNE IK MIJN WAGEN?

vermogen

origineel

158

BSR

250

+ 92 PK

Koppel

origineel

359

BSR

515

+ 156 NM

vermogengrafiek

Niet geschikt voor 2WD

Snelheidsbegrenzing gewijzigd naar 250

Voor auto's met D 4204 T4 motor

Als PPC klant zal u zolang u een geldige tuning garantie heeft gratis software updates ontvangen. De updates komen uit als autofabrikanten de originele software aanpassen, of algemene verbeteringen doorvoeren. U zult per e-mail op de hoogte worden gesteld als het nodig is een update uit te voeren.
Neem contact op met bsr@q-lab.be en we zullen u voorzien van nieuwe inlog gegevens!
U krijgt bij de aankoop van een BSR tuningkit de keuze om een eigen PPC module te kopen of een PPC te huren. Het voordeel van een eigen PPC zijn legio, ongelimiteerd kunnen terugzetten van originele of BSR tuning Software en beschikt u over de tuning garantie. De tuning garantie biedt u 2 jaar gratis recht op software updates en technische bijstand. Deze laatste is zeer handig wanneer de dealer bvb. bij een onderhoud een update uitvoert van de standaard ECM software. Indien u reeds bezit bent van een PPC3 module kan u deze ook meenemen naar uw volgende wagen*. De procedure is erg simpel en kan rechtstreeks op eigen website uitgevoerd worden met uw eigen login en paswoord. Zo spaart u alvast de kost uit van de PPC module voor de tuning op uw volgende wagen. Zodra de PPC is overgezet naar uw nieuwe wagen vervalt de ondersteuning van de oude wagen. Met een gehuurde PPC koop je in principe enkel de tuning Software, zonder tuning waarborg of mogelijkheden tot her programmatie van je wagen. U ontvangt van ons een (leen) PPC waarmee u de tuning op je wagen kan programmeren, na de programmatie dient u de PPC onbeschadigd en compleet ter te sturen naar BSR Belgium*. Na ontvangst en controle op beschadiging en werking wordt de prijs van de PPC aan u gecrediteerd en teruggestort. Een ideale oplossing voor oudere wagens waar geen updates meer worden uitgegeven of waar geen nood is aan her programmatie. *voor zover de technologie compatibel blijft tussen PPC en het voertuig. *verzendkosten zijn voor de rekening van de klant.
share:
Bestellen

Kies PPC alternatief:

PPC3

€192

PPC lenen

€0 terug te zenden

veranderen van auto

veranderen van auto

Heb je al een PPC?

decode_needed

VCL decoder

how_its_done

VCL dealer

how_its_done

Tuningkit bestaat uit:

BSR Peformance Software BSR Peformance Software
BSR Badge BSR Badge
sluiten
sluiten