HUIDIGE CAMPAGNES

sluiten
inloggen
inloggen
nieuwe klant?
paswoord vergeten?

Support / FAQ

veelgestelde vragen

Als uw auto nog fabrieksgarantie heeft, wordt die garantie meegenomen bij het aanschaffen van een van onze tuningkits. De garantie kan met maximaal vier jaar of 20.000 kilometer verlengd worden. Lees hier meer over onze garantie
De Belgische keuringsstations controleren niet op tuningsoftware.
BSR heeft een zeer uitgebreide kennis en ervaring op het vlak van koppel en pk’s en invloed van deze elementen op de aandrijflijn. Deze jarenlange ervaring beperkt de negatieve invloed op duurzaamheid van de motor, overbelasting van de transmissie en koppeling is daarmee nagenoeg onbestaande. Het is van cruciaal belang dat het koppel wordt verlaagd op kritieke momenten, bijvoorbeeld bij het overschakelen van versnellingen. De software van BSR is uniek, aangepast aan elke aandrijflijn: 2WD, 4WD, automaat, DSG of handgeschakeld met aangepaste begrenzingen waar nodig aan elke schakelgang.
Bij gebruik van het extra vermogen en koppel kan het verbruik enkele percenten stijgen in vergelijking met het verbruik van standaard software. Aan de andere kant kan het verbruik ook enkele procenten lager liggen bij economisch rijden met BSR software in vergelijking met standaard software.
Alles dat aan uw auto wordt gedaan, is opgeslagen en terug te vinden. Over het algemeen zijn er geen zichtbare tekens tenzij er specifiek naar gezocht wordt. We raden echter niet aan dat verbergt dat uw wagen is voorzien van BSR software voor uw garage.

contacteer ons

BSR tuning België - Q-Lab BVBA
Conservenweg 3D
2940
Stabroek

PPC gerelateerde vragen

U krijgt bij de aankoop van een BSR tuningkit de keuze om een eigen PPC module te kopen of een PPC te huren. Het voordeel van een eigen PPC zijn legio, ongelimiteerd kunnen terugzetten van originele of BSR tuning Software en beschikt u over de tuning garantie. De tuning garantie biedt u 2 jaar gratis recht op software updates en technische bijstand. Deze laatste is zeer handig wanneer de dealer bvb. bij een onderhoud een update uitvoert van de standaard ECM software. Indien u reeds bezit bent van een PPC3 module kan u deze ook meenemen naar uw volgende wagen*. De procedure is erg simpel en kan rechtstreeks op eigen website uitgevoerd worden met uw eigen login en paswoord. Zo spaart u alvast de kost uit van de PPC module voor de tuning op uw volgende wagen. Zodra de PPC is overgezet naar uw nieuwe wagen vervalt de ondersteuning van de oude wagen.
Met een gehuurde PPC koop je in principe enkel de tuning Software, zonder tuning waarborg of mogelijkheden tot her programmatie van je wagen. U ontvangt van ons een (leen) PPC waarmee u de tuning op je wagen kan programmeren, na de programmatie dient u de PPC onbeschadigd en compleet ter te sturen naar BSR Belgium*. Na ontvangst en controle op beschadiging en werking wordt de prijs van de PPC aan u gecrediteerd en teruggestort. Een ideale oplossing voor oudere wagens waar geen updates meer worden uitgegeven of waar geen nood is aan her programmatie.

*voor zover de technologie compatibel blijft tussen PPC en het voertuig.
*verzendkosten zijn voor de rekening van de klant.
Neem contact op met bsr@q-lab.be en we zullen u voorzien van nieuwe inlog gegevens!
Als PPC klant zal u zolang u een geldige tuning garantie heeft gratis software updates ontvangen. De updates komen uit als autofabrikanten de originele software aanpassen, of algemene verbeteringen doorvoeren. U zult per e-mail op de hoogte worden gesteld als het nodig is een update uit te voeren.
sluiten
sluiten