sluiten
inloggen
inloggen
nieuwe klant?
paswoord vergeten?

Mercedes SL-Class 400 AMG 367Hp 2016-2018

  • vermogen
  • FAQ
  • HOE TUNE IK MIJN WAGEN?

vermogen

origineel

369

BSR

436

+ 67 PK

Koppel

origineel

524

BSR

627

+ 103 NM

vermogengrafiek
Acceleratie
interval
versn.
origineel
BSR
%
80-120km/h
4
*
*
21%
80-140km/h
5
*
*
24%
100-150km/h
5
*
*
23%

Gem. vermogenstoename 2100-6500rpm: 54.1Hp 18.8%

*Getest op gelijkaardig model met dezelfde motor.

Tuningkit is geschikt voor alle aandrijflijnen ( bijvoorbeeld : 2WD , 4WD , man , aut , DSG ). De software is specifiek aangepast voor elke aandrijflijn.

Snelheidsbegrenzing gewijzigd naar 300

Voor auto's met M 276.825 motor

U krijgt bij de aankoop van een BSR tuningkit de keuze om een eigen PPC module te kopen of een PPC te huren. Het voordeel van een eigen PPC zijn legio, ongelimiteerd kunnen terugzetten van originele of BSR tuning Software en beschikt u over de tuning garantie. De tuning garantie biedt u 2 jaar gratis recht op software updates en technische bijstand. Deze laatste is zeer handig wanneer de dealer bvb. bij een onderhoud een update uitvoert van de standaard ECM software. Indien u reeds bezit bent van een PPC3 module kan u deze ook meenemen naar uw volgende wagen*. De procedure is erg simpel en kan rechtstreeks op eigen website uitgevoerd worden met uw eigen login en paswoord. Zo spaart u alvast de kost uit van de PPC module voor de tuning op uw volgende wagen. Zodra de PPC is overgezet naar uw nieuwe wagen vervalt de ondersteuning van de oude wagen. Met een gehuurde PPC koop je in principe enkel de tuning Software, zonder tuning waarborg of mogelijkheden tot her programmatie van je wagen. U ontvangt van ons een (leen) PPC waarmee u de tuning op je wagen kan programmeren, na de programmatie dient u de PPC onbeschadigd en compleet ter te sturen naar BSR Belgium*. Na ontvangst en controle op beschadiging en werking wordt de prijs van de PPC aan u gecrediteerd en teruggestort. Een ideale oplossing voor oudere wagens waar geen updates meer worden uitgegeven of waar geen nood is aan her programmatie. *voor zover de technologie compatibel blijft tussen PPC en het voertuig. *verzendkosten zijn voor de rekening van de klant.
Neem contact op met bsr@q-lab.be en we zullen u voorzien van nieuwe inlog gegevens!
Als PPC klant zal u zolang u een geldige tuning garantie heeft gratis software updates ontvangen. De updates komen uit als autofabrikanten de originele software aanpassen, of algemene verbeteringen doorvoeren. U zult per e-mail op de hoogte worden gesteld als het nodig is een update uit te voeren.
Bestellen

Kies PPC alternatief:

PPC3

€200.91

PPC lenen

€0.00 terug te zenden

veranderen van auto

veranderen van auto

Heb je al een PPC?

Tuningkit bestaat uit:

BSR Peformance Software BSR Peformance Software
BSR Badge BSR Badge
sluiten
sluiten