nieuwe tuningkits

meer persberichten

nieuws

Bij aankoop van een BSR tuning voor uw motorhome krijgt u gratis een handige *luchtpomp ter waarde van €74. Bijzonder handig bij aankomst voor het opblazen van luchtbedden, ballen, speelgoed enz, u bent tenslotte vakantie. U kent het vast wel, moeizaam klimmen in bergachtig landschap of bijna niet kunnen inhalen met een geladen mobilehome met wind op kop, tot grote frustratie van het achterliggend verkeer. Een BSR tuning bezorgt uw motorhome meer trekkracht voor het probleemloos klimmen en meer vermogen voor het veilig inhalen op lange trajecten. Reis ontspannen en veilig met een BSR tuning.

Kijk hier voor de prijs voor de tuning van uw motorhome: https://www.bsr-tuning.be/tuning-kits


*Zolang de voorraad strekt.

Vanaf heden kan de Volvo V, S, XC en CC uitgerust worden met BSR tuning met PPC module. De kleine handheld computer stelt u zelf in staat de BSR tuning software of standaard software op uw wagen te programmeren zonder beperkingen. De programmatie verloopt erg eenvoudig en is aan te sluiten via de diagnose stekker (OBD2). Met enkele klikken die u volgt via de instructies die PPC module weergeeft op het scherm is het zo gebeurd. meer informatie over de PPC leest u hier: https://www.bsr-tuning.be/lees-meer/ppc-3


Als gevolg van zeer intensieve ontwikkeling en research is de tool die zal worden gebruikt om de nieuwe generatie auto’s te optimaliseren nu beschikbaar voor onze dealers over de hele wereld, dus ook bij BSR Belgium. Deze nieuwe oplossing is uniek in zijn soort en zal in eerste instantie worden gebruikt om de D3-, D4- en D5-motoren in de nieuwe Volvo S-, V- en XC90-modellen te tunen. Tot voorheen was dit enkel mogelijk op het hoofdkantoor in Växjö. De nieuwe tool is een belangrijk onderdeel van de inspanningen van BSR voor de toekomst, omdat het ook mogelijkheden biedt voor het tunen van andere merken en modellen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en eventueel een afspraak te regelen.

We hebben het weer gedaan! Na een lange periode van hard werken hebben de ingenieurs van BSR het klaargespeeld om de Volvo V90 D5 te tunen met resultaten we niet eens op durfden te hopen. De metingen en resultaten worden momenteel verwerkt en officiële gegevens zijn nog niet klaar voor publicatie. Deze ontwikkeling opent zonder twijfel wegen naar tuning kits voor alle modellen van de Volvo 90 serie. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook en Instagram.

Het wachten is voorbij! Onze ingenieurs hebben de software voor onze nieuwe tuning kits voor Volvo's VEA motoren afgewerkt.

Wij bieden nu tuning kits aan voor het meeste van de nieuwe Volvo's vanaf 2015 ongeacht het type branstof.
De totale vermogenstoename voor de T2, T3, en T4 motor is 236 pk. Een totaal van meer dan 100 extra pk voor de T2 motor!

De VEA motoren gecombineerd met de vaak over-gedimensioneerde en solide Volvo onderdelen kunnen de vermogenstoename van de BSR tuning met gemak aan. Zoals altijd zijn al onze tuning kits “custom made” voor de specifieke motor-, aandrijving- en chassis-uitvoeringen en veroorzaken daardoor geen onaanvaardbare stress of slijtage aan onderdelen van het concept door de extra vermogenstoename.

Alle informatie over de tuning kits zijn beschikbaar op de website.

nieuwsarchief
sluiten
sluiten